Розмір: 6,9 х 5,6 см Довжина з хвостом 30—33 см, хвоста 14—16 см, вага бл. 80 — 100 г. Характерною рисою є досить високий чубчик на голові та довгий загострений хвіст. Забарвлення оперення у самців та самок різне. Самець забарвлений більш яскраво. Оперення у нього темно-оливково-сіре, чубчик і голова жовті. Махові та рульові пера оксамитово-чорні, з синювато-сірим відтінком. Щоки, передня частина голови та чубчик сірчано-жовті, на щоках є оранжево-червоні плями. Дзьоб схожий на дзьоб какаду, але значно коротший.
Докладний опис